Tänkte jämnföta två hemsidor för nagelprodukter, eller jah, sidor där de säljer sånt. Tänkte jämnföra fyndiq och lightinthebox
Det jag tänkte leta efter är följande:
  • Nageltippar.
  • Nagellim (med pensel!).
  • Akrylpulver (med tillbehör som, primer, pensel m.m.).
  • Dottingtool.
  • Nagellack med tunn pensel (silver, guld, svart & vit).
  • Stickers.
Vi börjar med Fyndiq! 
Först och främst, fyndig har en enkel sida, så det är lätt att hitta allt! Det enda jag inte kunde hitta var det silvriga nagellacket som jag ville ha, men den färger har jag redan hemma, så det var inte så farligt.
På denna bilden så kan ni se vad jag har valt och hur mycket det skulle kosta, med frakten 418 kr. Jag  har tidigare beställt saker ifrå n fyndiq och allt kom inim loppet av tre dagar, vissa saker tog två dagar och någon sak tog tre dagar, vilket är ganska snabbt tycker jag!
 
Då tar vi lightinthebox!
Först och främst, det var svårt att ens hitta nagelavdelningen, den låg under sport och livsstil nämligen.
Sidan är rent allmänt jobbigare, när man lägger en sak i kundvagnen så kommer man till en ny sida, där man får välja om man vill betala eller fortsätta handla.
Jag fick dock tag på allt jag ville härifrån och summan slutade på 229, men då är inte frakten inräknad (och detta är för att alla mina saker var det gratis frakt på)!
 
Jag vet inte riktigt, men det är något med den sidan som jag inte riktigt litar på. Får nog ta oh besställa något därifrån och se hur lång tid det tar m.m.
 
Yeah! 
 
Keep it real!
Beatrice Olausson.