Här kommer då en flera dagars blogg, typ xD

Torsdag 25
Jag och Frida hade en seg start på dagen, vi vaknade vid halv 12 kanske (?) Frukost, sen ringde jag pappa och sa att han behövde hämta mig innan fem, Frida skulle iväg med Marcus på hans farmors kalas( tror jag det var). Pappa kom inprinsip direkt, lite tråkigt. Vi hann iaf kolla lite om CSN-kortet, som jag ska få om några månader. Ett bra kort må jag säga :)
Bakade Cheescake efter ett recept från veckorevyn (?) Frida hade den tidningen. Det var inget socker i receptet, men det ska jag defenitivt ha nästa gång :)

Fredag 26
Jag vakande nog vid tio tiden, mamma fixade frukosten och jag var helt död.... Typ som om man är bakfull (även fast jag aldrig har varit det) men jag kan gissa att det kan kännas som jag kände denna morgon, fast jag hade ingen huvudvärk, det var utbytt mot svettningar.. Varmt väder, och solen går upp utanför mitt fönster typ.. Sen blåste det så jäkla mycket så jag kunde inte öppna fönstret utan att blåsa bort. När frukosten var avklarade så blev det till at kolla lite på Tv så att man blev människa.. Sen gav jag mig ut på en cykeltur som egentligen bara skulle ha blivit ner till sjön och tillbaka (ca 5 km). Men istället så cyklade jag till Hindås(pump) och då blev cyklingen genast 7-8 km längre. Pappa kom och hämta mig, han skulle ändå handla så jag tog tillfället i akt och bad han hämta mig på samma gång :)
Grillat blev det idag. Men jag har inte samma sug för mat längre.. Humm :S   Vi hade någon stor köttbit som vi grillade och majs, äver potatissallad och vanlig sallad till. Jag åt en mini bit av kötten, en majskolv, typ, och massa sallad.. Det är ju ioförsig bra.. Men men, Sen blev det tv igen Uscha, vad mycket tv.. Severige förlorade mot England på staffar.. Fan. Sen efter det blev det Stefan och Krister på tv:n. Något försenat.. Men bra var det iaf. ''Håll igång''  xD Städade mitt rum, massa sand där inne, något som mina små kattungar nog kan förklara ^^, Somande nöjd, men somnade med min bok. Jag hade bara 4 sidor kvar i boken att läsa.. Lite surt, men Aja..

Dagen Lördag 27
Vaknade vid tio över nio, skulle till Filip, så gick upp och duchade. Sen blev det till att hänga ut tvätten :) Det enda posetiva med värmen numera är att tvätten torkar fört om man hänger den ute, det och att det blir liite varmare i vattnet.
Vi lämnade huset vid kanske elva tiden, för att komma fram till Filip vid tolv tiden, denna åktur brukar normalt ta kanske tjugo minuter... Men nu skulle vi ju in på Bolles och handla några få saker, så då träffa pappa en gammal kompis och pratade med honom sen träffade vi på en dart männidka och då skulle vi prata med honom med. Han hade varit på metaltown. Iaf, Kollade på tv när jag kom till Filip. Och ännumera tv blev det ^^ För varmt för att göra något annat.. Men det var ända varmt att bara ligga där, solen lös ju rakt på mig.. Det blev spagetti och köttfärssås, och för Filip blev det ris och korv ^^ Micron är en sån bra sak :)  Sen blev det kebab tallrik för mig på kvällen :) Gottgott. Ännu mera tv. och sen blev det att sätta sig här.
I morgon kanske Filip följer med mig hem och då ska det badas :)
Nu är jag trött och här kommer en bild på min söta Piper :)

Söta lilla piper :D

Pusshejj leverpasej,
Eller ''ha det bar för det har jag'', som Frida skriver i sin blogg :)