Nu är jag så förbannat jävla svinit trött på dart & allt vad som tillhör!
I den perfekta världen hade det varit en tävling per månad (& denna hade varit efter löning) & alla klubbar i hela Sverige skulle få slåss om totalt 12 datum. Men nu är det inte så!
Visst, lägger man en tävling då någon annan ska ha en tävling, då är det lite skitnödigt, MEN lägger man sin tävling en vecka före/efter, vad spelar det för roll?

Ibland undrar jag varför jag ens håller på med denna idiotiska sporten. Eller kan man kalla det för sport? Det ändå de flesta gör är att psyka sina motståndare.

Jag är så JÄVLA TRÖTT på allt skitsnack! Ingen vill komma dit för att det tar lång tid, ingen vill åka dit för att man får spela så lite, ingen vill åka dit för ölen kostar 5 kr mer, ingen vill åka dit för att den personen kanske är där. Seriöst, väx upp! Det ska bara vara du & tavlan när man kastar, inget annat (om man nu inte spelar dubbel av något slag).
Lite snabba tips:
- Innan du klagar på att det tar lång tid, kolla så att alla poolerna är klara/att din motståndare är klar.
- Innan du klagar på att det är för dyrt, testa att gå till en pub & försök att kasta en cup där.
- Innan du klagar på en viss klubb, ta en noga titt på din egna.
- Innan du slänger ur dig regler hit & dit, kolla gärna innan, så att du är uppdaterad på de senaste reglerna.

Nu har jag fått spy galla, för helt seriöst, jag är trött på allt jävla skitsnack nu! När jag ÄNTLIGEN har börjat tycka att det är kul med dart igen, då kommer något för att påminna mig om att det är en jävla "skitsnacks" sport..
Nu är jag trött på skiten!

keep it real!
beatricelinnea