Njaa, kan säga morgon i alla fall! Vaknar upp med feber, snuva & svullen hals.. Finns det något värre än att vakna upp sjuk? I vanliga fall så brukar man gå & lägga sig sjuk & antingen vakna bättre eller sämre. Men att vakna sjuk, fy farao! Speciellt när man mådde hyfsat bra igår! Jaja, vad är en bal på slottet?
Nu ligger jag i sängen & lyssnar på när John snarkar till ibland.
I måndags så var jag & Ellinor vid Linnéplatsen & träffade Frida! Det var på tiden faktiskt! Först så satte vi oss på gräset & Ellinor satt med oss, tills hon bestämde sig för att det nog var skönare att ligga ned & rulla runt. Så Ellinor hade fullt upp med att rulla fram & tillbaka mellan mig & Frida, medan vi pratade om vad som har hänt det senaste.
Efter ett tag så var det dock tid att få i sig något att äta, så vi gick till Solterassen & satte oss ute i solen. Ellinor stensomnade på vägen dit & sov under hela tiden som vi satt där.
Denna utedag resulterade i att jag nu har en mycket snygg bonnabränna på min högra arm.. Men det gör inget, för jag hade det riktigt trevligt! Detta får absolut göras om!

Trött Ellinor!
Nu ska jag nog försöka att somna om!

keep it real!
beatrice olausson