Då har man gått tre dagar över tiden. Har inte känt något speciellt, trodde dock att det kanske, kaaanske var på gång i går kväll. Fick någon form av värkar som kom tätare & tätare, men sen försvann dem.

Såg förövrigt en sak igår som gjorde mig riktigt arg! Jag, Nicklas & mamma var & åt på burger king (fruktansvärt nyttigt, jag vet!) & vid bordet bredvid oss så sitter en småbarnsfamilj + en mamma med hennes barn. I alla fall, den ena mamman tar upp sin dotter i knät, hon var nog runt 2-3 år gammal, drar ner hennes byxor & blöja. Sen börjar mamman prata med de andra vuxna vid bordet, dottern har alltså INGET på nederdelen & mamman håller henne under armarna, med en arm. Så dottern hänger alltså och dinglar med naken nederdel, inne på en "restaurang" som förövrigt är nästan fullsatt...
Två tankar slog mig direkt:
1. Vet inte denna mamman om (& de andra vid bordet, som antagligen tyckte att det var helt acceptabelt att göra så) att det faktiskt finns de personerna som tänder på små tjejer/pojkar & hur lätt det hade varit att ta fram mobilen & filma allt. Vet hon inte vilken risk hon utsätter sin dotter för? Hade fel person varit inne på BK, så hade denna lätt kunnat vänta utanför på dem, hoppats på att denna lilla tjej var sprallig och kanske springer före till bilen, & sen kidnappa henne.
2. Vem byter blöja på sitt barn när det sitter folk och äter mindre än en meter ifrån... Seriöst, lite hygieniskt kan man väl ändå kräva att det ska vara..

Jag kände att jag både reagerade som en mamma (blivande) & som en "icke mamma". Jag ångrar att jag inte så något, som att det faktiskt finns skötrum, där de hade kunnat byta blöja i lugn och ro & slippa göra det samtidigt som man äter pommes...
Jag undrar just vad hon gjorde av blöjan..

Jag kommer ALDRIG utsätta mitt barn för någon form av risk, det blir inga bilder i ex. badkaret som kommer upp på nätet, eller några blöjbyten inne på restauranger!

Det var vad jag hade på hjärtat just nu! Nu blir det lite mobilspel, sen blir det till att sova. Kanske ska med pappa ut i skogen i morgon & jaga!

keep it real!
beatricelinnea